Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyilas

2009.12.12

November 22. - December 21.
Jelleg:
Tűz
Szín: kárminvörös és világoskék
Drágakő: zafír és türkiz ékszerek a harmonikus kiegészítői öltözékének
Szerencsenap: csütörtök 
Szerencseszám: 6 és 3
Virág: liliom, százszorszép, begónia, szegfű
Uralkodó bolygó: Jupiter
Szerelmes: Kos, Oroszlán, Ikrek

Otthoni környezetén is meglátszik nagyvonalúsága. Lakása berendezésének elsõsorban kényelmesnek kell lennie, egyébként pedig különféle stílusok és eltérõ színek keverednek benne, hiszen ízlése nem fér bele a szokványos keretekbe.

A Nyilas vonzódik a fényhez, ami teljesen érthetõ, hiszen a fény=energia, életerõ, ami fontos a Nyilas nagy céljainak megvalósításához. Emiatt különösen fontos, hogy otthonában mûködõképesek legyenek a világítótestek, és nyithatóak legyenek az ablakok. A nyitható ablakok a tág lehetõségek elérését jelképezik. A lakás- vagy a szobaajtó pedig többnyire a Karrier területére esik a Feng Shui szerint, ezért a Nyilas életpályáját segíti, ha bejárati ajtaja is sarkig kitárható, illetve jól záródik.

Fontos, hogy a Nyilas ne hagyjon félbe javítási munkákat az otthonában (például lepotyogott csempék visszaragasztása), és kerülje a bizonytalan holmikat (például billegõ, eldõléssel fenyegetõ bútorok), mert ezek nagyon sok energiáját szívják el észrevétlenül. Ha viszont megszünteti ezeket, és lezárja félbehagyott ügyeit, az komoly sikerélményt ad, ami energiául szolgál a nagy tervek megvalósításához.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.